Galeri

Foto-foto sekenanya dan seadanya (tanpa editing karena males) ini akan diganti secara berkala. Kalau Anda tak ingin ketinggalan Anda mesti buka halaman ini setiap liat gubug ini, kemudian copy kalau Anda butuh. Boleh kok..

nonton-wayangsuasana nonton wayang merdi bumi

limbukan

Limbukan dan joget dulu sebelum labuh

sinden-merti-dusun

Sinden sing ayu kae sing cedek wayang jejer biduan

renang-bareng-naufal

aku kangen adus nang kali, dadi kungkum nang gading splash water. hehe

Bojone sindenLha kiye bojone sindene!

goro-gorogoro-goro….

21 Komentar (+add yours?)

  1. Suhar
    Jan 19, 2009 @ 02:53:41

    Semoga foto-foto diatas bisa untuk tombo kangen bagi sedulur-sedulur yang kangen kampung.

    Foto sekenanya dengan kualitas seadanya. Masih banyak sekali koleksi foto jelek seperti di atas. Silahkan anda request.. hehe

  2. dariman
    Jan 19, 2009 @ 17:33:55

    Mangendi kie wong….dijaluki tulung malah turu.:D
    Mbok yao nglilir sedelo. Apa lagi mimpi indah, apa ya……………………?

  3. rio
    Jan 20, 2009 @ 09:30:19

    ana dayoh kiye kang!
    kuwe wayangan nang ngendi kang?
    nek ana foto2 sing nang watucagak enyong dikirimi ya gelem.

  4. Suhar
    Jan 21, 2009 @ 22:50:32

    @kang dariman, hehe..maap urung sempat memenuhi request e rika. Lagian aku ngertine ya seka milist Kebumen yang t’nyata rika cukup aktip disitu.
    Utk blogger Bumen sing domisili nang Bumen kayane ora pati akeh. Lewih akeh nang luar Bumen.
    Aku ngertine spt karsono, hendra, kebumendiary, pgsd links, putra bangsa cs, stikes group, suprawoto, indipt dkk..

    @kang Rio, ngesuk tek kirim foto Watucagak meng email rika bae. Aku ana foto2ne.

  5. gepeng
    Jan 22, 2009 @ 02:26:00

    kulo nuwun mas suhar?jan gambare maen banget mas suhar aku arep request gambar sing nonton wayang merdi bumi tapi sing rombongane pemuda2 peniron ana apa ora mas suhar?kaya toh rombongane ciwel lan sekabehane,maksaih.

  6. gepeng
    Jan 22, 2009 @ 02:30:29

    emang wong priyayi anggo apa baen pantes jan kaya dalang,cuman ana sing garahi wedi ya kuwe kerise mbok nusuk deh,kuwe ana acara apa mas suhar koh anggon2ne kaya kuwe?

  7. Suhar
    Jan 22, 2009 @ 06:27:09

    Matur nuwun wis tilik kang Gepeng. Sue rika ora mampir ngeneh. Ya mengko tek pasang sing gambar bocah2.
    Aku anggo beskap arep dadi bupati ketoprak. Hehe

  8. yogo
    Apr 08, 2009 @ 09:29:20

    Kang Suhar siki wis dadi wong sukses yaaa….aku dadi kepengin dolan ngesuk nek bali kebumen…sering nang gemeksekti apa nang peniron siki kang…

  9. kang Suhar
    Apr 15, 2009 @ 18:40:21

    halah Kang Yogo sing sukses kue kono. Aku salah satu orang yg gagal sehingga cuma berkutat dadi buruh nang Bumen. hiks..hiks..
    Tp tetep tek nikmati lan tek syukuri Kang..
    Aku siki sering nang Gemeksekti Go, meng Peniron paling 1 minggu sekali utawa nek libur.

  10. yogo
    Apr 22, 2009 @ 09:27:29

    aja kaya kue lah..aku juga dadi kuli nang kene..tapi bener rika sing penting di sukuri,..tapi sedurunge aku njaluk maaf, wingi aku tanggal 27 maret cuti tapi ra s4 mampir, mbakyuku nikahan, dadi ya “sibuk” getoo, ngesuklah insya Alloh nek lebaran aku bali tek mampir, sekalian ngadiri reuni akbar SMA, rika teka ra??…

  11. Suhar
    Apr 22, 2009 @ 14:39:01

    @kang Yogo: iya aku kayane wingi ngerti umahmu pasang tarub. Ujarku malah kono mbojo maning..
    Reuni Insyaalloh aku teka kang.. soale tuan rumah, nek ora keton ora penak karo sing adoh2 termasuk rika.. hehe

  12. yogo
    Apr 23, 2009 @ 08:12:55

    mbojo maning??? gelem kue nyong…kang, wingi aku ngewei pengumuman nggo daftar AL, tapi siki wis meh tutup,…ngesuk2 maning nek ana pengumuman insya Alloh tek lebokna kene, mbok ana dulur2 kebumen sing arep daftar, khususe karangpoh ngalor, nek ana cah peniron sing kepengin mulai siki kon mlayu2 disit kari renang, persiapan, soale sing taun kie akeh sing gagal nang lari karo ra bisa renang, ora kuat…ben kebumen tambah akeh tentarane

  13. yogo
    Apr 23, 2009 @ 08:23:12

    kang alamat emaile rika sing endi sih, aku wingi kirim nang sing n_fikri@yahoo.co.id mlebu ra, trus nomer telp rika sing bisa dihubungi pira aku wingi telp sing (0287) 5533433 tapi mailbox terus ya…

  14. yogo
    Apr 23, 2009 @ 14:28:09

    nyong mau gawe blog wis berhasil tapi nglebokna fotone ra bisa nangapa yaa..padahal fotoku cuma 120kb, pake jpg keprie yaaaa…tolong kang suhar utawa sapa bae sing bisa bantu nyong…

  15. ImamS
    Jun 26, 2009 @ 07:45:39

    iya, bener kang. nyong mbiyen ya tau melu bareng batir-batire nonton wayang kulit nganti tekan esuk.
    Tapi sing mbengine nggo turu sengglethak-ngglethake sebabe nyong ora mandan demen wayang kulit. Mung seneng rame-ramene thok!!!

  16. aip ersanto
    Nov 03, 2009 @ 20:24:39

    itu serius air di kali ya!?
    jernih banget..
    saya suka ‘hunting’ sumber² air bersih buat ciblonan..

  17. sugi
    Nov 14, 2009 @ 18:49:07

    Tolong kirim foto2 sinden yang cauntik banget

  18. rimba
    Jan 09, 2010 @ 15:30:43

    salam kenal ayooo podo ketemuan

    Salam kenal Kang Rimba.. Ketemuan? Nyong wong ndesa ndherek mawon..

  19. S Gayodh K
    Mar 20, 2010 @ 08:23:05

    Deneng koment sing anyar langka….. aku mampir kiye kang…kulanuwun

    Mangga Kang Gayodh..

  20. gendoet
    Apr 10, 2010 @ 17:37:21

    mapir kang…..ko adem nyenyet

  21. Pak Dhe Ndhut
    Apr 12, 2010 @ 20:43:00

    Monggo Kang Gendoet.. Siki sepi terus, ngenteni bosen nang fb..🙂

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: