Beranda Tamu

teras-depanSelamat datang di gubug maya yang sangat sederhana ini. Silahkan duduk santai sembari berkenalan dan berbincang apa saja.

79 Komentar (+add yours?)

  1. Suhar
    Nov 02, 2008 @ 18:24:06

    Sluman slumun slamet…

  2. Gareng Cilik
    Nov 10, 2008 @ 16:28:40

    πŸ˜€, Umaeh rika kuwe yahh hehehhe
    ngesuk nek nyong balik Insya Allah tek mampir dahhh, njaluk pacitan
    Kepriwe kang, tanggapane tentang wordpress, mandan lewih penak, apa malah ruwet.? soale aku ra tau nganggo blogspot,πŸ™‚

  3. Gareng Cilik
    Nov 10, 2008 @ 16:41:44

    Wah ikone Gunung Brujul, potone di edit ajjal kang, separo gunung burujul, separo maning kali Lukulo, mbok ana sing iri,
    Kiye mbene ngadeg, tapi wis terkesan ekslussive, salut nggo kang Suhar

  4. NAUFAL
    Nov 10, 2008 @ 18:07:03

    @Kang Gareng, Matur nuwun wis mampir. Nang nduwur foto teras KONTRAKANku Kang. Seneng banget nek pada gelem mampir, asal urung pindah. Hehe

    Menurutku wordpress lewih simple, tp aku anu ora pinter ilmu komputer, dadi ya pada bae angel.. Aku kon gawe kaya rika ora bisa Kang. Anu ming melu-melu lah sing penting kena nggo rame-rame.

  5. GEPENG
    Nov 14, 2008 @ 00:49:28

    TEST DULU MAS SUHAR

  6. gepeng
    Nov 16, 2008 @ 01:14:34

    aslm teesst

  7. NAUFAL
    Nov 17, 2008 @ 11:17:25

    @Kang Gepeng, sugeng rawuh. matur nuwun wis kersa mampir. monggo sante mawon, boleh jegang nyambi udud kok. hehe

  8. Gareng Cilik
    Nov 17, 2008 @ 17:30:38

    jegang, udud lintingan angggo klaras jagung <<< khas banget wong gunungπŸ˜€

  9. NAUFAL
    Nov 17, 2008 @ 20:29:59

    kang gareng, udud klaras wis langka. Termasuk rokok klembak menyan be wis ora akeh. Kayane ttp kalah akeh lintingan papir Janoko.hehe

  10. rio
    Nov 18, 2008 @ 07:38:00

    nunut njagong ya kang?
    @ gareng : jegang, udud lintingan angggo klaras jagung <<< khas banget wong gunung .
    nek ramaku udud nganggo klaras jagung biasane kuwe wis ora nduwe duwit nggo tuku papir.

  11. Naufal
    Nov 20, 2008 @ 10:48:16

    Monggo Kang Rio.. Dikepenak bae kaya nang umahe dewek.πŸ˜€

    Nuwun sewu garingan ya. Soale biyunge agi melu rewang tandur..πŸ˜€

  12. Wasim Pengaringan
    Nov 23, 2008 @ 08:47:00

    kulo nuwun kang, badhe nyuwun mbakone kalih klembak…slepen kulo pun kosong…ampun rept2 kang..kados tamu agung kemawon….

  13. Naufal
    Nov 23, 2008 @ 09:22:20

    Waduh..β€ŽKang Wasim nggih.. Jan matur nuwun banget grimis cebrik gelem mampir..
    Monggo monggo..:-D

    Ora repot2 Kang wong ana apa2 ora. Arep metu udan bae. Aku be tembe tangi wong turune mau bar subuhan.:-D

    Nuwun sewu, mbakone entek je Kang.:-(

  14. Wasim Pengaringan
    Nov 23, 2008 @ 13:18:38

    duh jan cangkemq wis tuman mbako aring ngkono je……ya sing kapal ya ra pa2 lah…….

  15. Naufal
    Nov 23, 2008 @ 21:16:16

    Jajal rika meng nggone Marsiyem Mbokayuku Kang mbok menawane esih due benahan.

    O iya mau awan aku mlaku2 tekan pertelone rika anu seka Watucagak.
    Dalane kepenak lho.

  16. Kang Wasim
    Nov 24, 2008 @ 13:15:16

    lah q mandan ora seneng karo mbakone, anu mandan kalusen nggole ngrajang….kewangien kanggoku..heee…hee…mampir nggonku ora…

  17. Naufal
    Nov 24, 2008 @ 15:44:51

    Lah jan, Kang Wasim koh kaya ngerti-ngertia mbako. Wong kayane mambu kukus udud tok be watuk-watuk.

    Ngesuk tek jalukna aring Pak Mus Kang. Butuh nggo pirang wulan? hehe

  18. gepeng
    Nov 26, 2008 @ 02:35:20

    pak suhar agi akeh dayoh kaya deh anu agi ana barang gawe apa kue pak suhar apa agi syukuran ulang tahun putrane yah?ya selamat ulang tahun moga tambah gede lan tambah pinter putrane sampean”ya wis kiye aku arep buyul disit wong mandan mendung ujarku langite mbok kudanen nang dalan kiye dah?

  19. GEPENG
    Nov 29, 2008 @ 23:16:15

    bos kirim comen ke forum seksrang kudu pake pasword ya bos?yang forum bengkek

  20. Kang Wasin
    Nov 30, 2008 @ 11:04:28

    ha…ha..kesuwun kan Naufal ngesuk nek aku bali tek mampir njiot mbako, aku nek menggone Pak Mus biasane anu mung nggawa bodongan…

  21. shun
    Nov 30, 2008 @ 12:36:07

    kuwe umah e rika apa. hehe

    serba biru ya..

  22. supeno kali pan cUR
    Des 04, 2008 @ 15:10:42

    kang suhar p sp cih sing ngelola wibesite kiye kenal kan bos q supeno ank kalipancur peniron pnrn ana kemajuan due wubesite dewek sum pah apik bos

  23. Naufal
    Des 04, 2008 @ 15:46:47

    Matur nuwun Kang Peno wis mlebu gubuge inyong. Iya bener aku Suhar Kang.

    Rika si umahe sisih endi ya? Kr ne Supan?

  24. tobiel
    Des 19, 2008 @ 18:58:26

    kula nuwun
    mas aku mampir nang gubug,ana wedang anget ora ya?
    {tamune saru}

  25. SUPENO KALIPAN CUR
    Des 22, 2008 @ 14:23:18

    ma kiye apa umahe mas suhar p a sapa sih ulih dolan ra ya bos

  26. Suhar
    Des 22, 2008 @ 17:19:06

    @kang Tobiel karo kang Peno, monggo mampir. Asal PAM ora mati kr gas ora langka kayane ana wedang anget. He2..

  27. me2d
    Des 24, 2008 @ 12:20:32

    aduh jebule umah anyare rame ya, tiwas ra tau mampir je… moga2 kabare pada apik

  28. Budi
    Des 24, 2008 @ 17:34:35

    agi musim apa nang kampung kang? apa wis Panen.Aku krungu jere mas Rambat Bulugantung wis ninggal, apa ya Kang.

  29. Suhar
    Des 24, 2008 @ 20:02:27

    @kang Me2d, matur nuwun wis tilik ngeneh. Lha kaya kue deh, dadi pejabat sekali2 tilik umahe wargane.
    Info P4Dne tek tunggu Pak.

    @kang Budi, kampung wis rampung tandur. Rambat ninggal? Ora lah. Isih urip cuma siki emang ora tau metu. Bala to?

  30. ari
    Des 25, 2008 @ 00:34:59

    salam kenal, wah serba biru ^^ warna favorit ari niπŸ™‚

  31. WPNiron
    Des 25, 2008 @ 01:17:17

    Kiye Nyong agi ronda lah…
    Jam siji liwat seprapat bengi…
    Wih sepi banget, ora ana wong urip babar blazz…
    Hhuuahhhh…angob…tapi urung bisa turu jan… mau bar ngumbe suplemen kayane…
    Arep coding males…ya ronda bae lah…ngetekna pulsa…

  32. Suhar
    Des 25, 2008 @ 07:10:24

    @Ari, thanks sudah mampir di gubuk saya. Tak salah Anda mampir krn banyak yg beda di sini. Blog katrok, ndeso dan kutu kupret!πŸ˜€

    @kang WPniron, minum suplemen merk apa kue? Ngesuk nek isih ana reaksi, mending Ibune bae digugah kon labuh maning.πŸ˜€

  33. dariman
    Jan 15, 2009 @ 21:30:49

    Kang suhar, numpang.

    Teman-teman bloger, saat ini kami sedang membuka perpustakaan dibeberapa komunitas, dari itu kami mohon doa restu dan dukungannya. saat ini kami sedang mengumpulkan beberapa buku bacaan untuk menambah koleksi buku di perpustakaan sekolah komunitas. Atas dukungan dan bantuannya kami haturkan terimaksih.

  34. dariman
    Jan 15, 2009 @ 21:32:45

    Nambah kang SuharπŸ˜€
    Informasi lebih lanjut berkait dengan itu bisa dilihat di http://indipt.org

  35. Gareng Cilik
    Jan 16, 2009 @ 13:56:38

    Assalamu’alaikum…
    wah wis akeh tamu yah kang hehehhe..
    nuwun sewu kiye mbene bisa ngendong maring umahe rika maning, wingi pas meng kampung ndilalah ora kebagean wektu mas, jenenge wong njawa wulan sura akeh perlune.
    buat temen2 bloger yang belum kenal lam kenal aja.
    aku mbene kober maning kiye ngeblog heheheh..
    tek nyonto maring rika pada ,, nyong agi ngeblank kiye ra duwe inspirasi
    suwun

  36. Suhar
    Jan 18, 2009 @ 11:37:40

    Wa’alaikum salam Kang Gareng.. Wah, wulan Sura bar dianyari ya?

    Ngeblog bagi dewek bukan pekerjaan Kang, jadi enjoy saja. Masalah inspirasi, kalau nulis nda usah mikir harus berbobot Kang, sing penting nulis!. hehe

  37. Kang Wasim
    Jan 18, 2009 @ 20:44:31

    Assalamu`alaikum kang Suhar….suwe kie ra mampir wah tambah rame bae yah…kang wes suran durung…wes didusi gamane kang…

  38. Suhar
    Jan 18, 2009 @ 22:26:48

    Wa’alaikum salam kang Wasim..
    Mau bengi bar merdi bumi nanggap wayang. Suran massal.
    Beritane nang blog sijine. Ana foto sindene lho. Hehe

  39. Mahendra
    Jan 23, 2009 @ 16:39:55

    Mas…, saya perhatikan lebih seksama kalau gak salah lihat kok kelihatannya itu yang dipegang keris ya ?

    Keris pusoko atau keris asesories manten?

    Maaf hlooo kalau lancang… Soalnya rodo-rodo sinau soal keris… Hehehehe…. Nuwun…πŸ˜‰

  40. Suhar
    Jan 23, 2009 @ 17:04:53

    kerisku ya mesti pusaka Mas. Itu kubawa kemana-mana..

    Kalo yang difoto itu assesoris manten. Hehe

  41. ARYO
    Feb 02, 2009 @ 15:15:08

    MAKASIH YA MAS DAH MAU NGINTIP DI BLOG AKU…>>ARTIKENYA KEREN MAS

    >>sama-sama Kang Aryo.. Sesama blogger kebumen baiknya memang sering saling intip. hehe

  42. gepeng
    Feb 11, 2009 @ 00:33:46

    mas har aku mau nanya?aku kan dah login baru di forum benkek tapi aku mau pake koh lom bisa,dulu kan aku dah punya tapi mau aku pake lagi dah ga bisa,itu giman mas har?

  43. Suhar
    Feb 11, 2009 @ 12:11:06

    Saya lihat dulu Kang Gepeng. Kalo nda bisa njawab, saya tanyakan suhu Shun. hehe

  44. gepeng
    Feb 11, 2009 @ 22:20:45

    mas har katanya begini”akun anda masih menunggu persetujuan admin”begitu katanya makasih

  45. rio
    Feb 13, 2009 @ 09:48:34

    kang ana dayoh kiye!
    apa esih nduwe foto2 nang wt.cagak? nek kober,kirimna nang emailku.

  46. gepeng
    Feb 19, 2009 @ 00:16:42

    ndalu mas har,kadose tesih sepi nopo nggih dereng onten sing merdayoh maloh nggih

  47. dayoh
    Mar 03, 2009 @ 18:10:38

    peniron mboten kalah kalih kota nggih… pun wonten internet, gadhah wordpress meneh..
    mugi2 tambah maju. niki kulo dolan kaliyan nitip web. monggo dipun intip, senajan isine taksih ‘dereng wonten’ nopo-nopo. maturnuwun

  48. yogo
    Apr 07, 2009 @ 11:07:29

    Kang Suhar……..endi rika ya…nyong yogo karangpoh kie…siki nang jakarta

  49. Neneng S
    Apr 07, 2009 @ 18:01:52

    nDerek tepang Mas Ron (Naufal), blog ipun wah sae sanget lho (interaktif-dinamis) ela potensi njenengan luar biasa tenan nek dadi Leader K-Link, krn potensi komunitas blogger kebumen dapat mrpkn kekuatan membangun biz K-Link’s Networking Marketer Global. Yg penting dpt sehat jasmani rohani dlu, baru raih peluang biz shg dpt sehat ekonomi, >HP 08124290407 – Ruko Driyan Kav 1 jl. Sutijab 21 Wates Kulon Progo Yogyakarta. Ok Thx, ttp semangat dan smga sukses ya. Amin.

  50. kang Suhar
    Apr 15, 2009 @ 11:35:20

    @hallo Kang Yogo.. maap kiye tembe nongol. mudah2an wulan iki wis mulai bisa sering update mening.. dua facebook ora Mas?

  51. kang Suhar
    Apr 15, 2009 @ 11:37:53

    @Neneng, matur nuwun supportnya. K-link apaan tuh..
    MLM ya?

  52. syahrun
    Apr 19, 2009 @ 10:13:58

    halo lam knl dari anak kedawung pejagoan

  53. kang Suhar
    Apr 19, 2009 @ 13:46:27

    Salam kenal juga kang Syahrun.. matur nuwun sudah mampir.

  54. yogo
    Apr 22, 2009 @ 09:22:07

    facebook??? urung due jeh…keprie sih carane, mbok nyong di ajari ben bisa…wis pirang taun ya dewek ra ketemu…nomere rika sing bisa dihubungi pira kang

    rika kan wis due email Kang.. langsung bae register nang http://www.facebook.com. beres. terus golet batir2. nggonku Kang Suhar Peniron karo Haryanto Bumen..
    Saben dina bisa dopokan.. Nomerku 081327548402.. sing fleksi lg mati bae ora bisa tuku pulsa.. hehe

  55. Saryan Dipakarya jr
    Mei 05, 2009 @ 23:03:18

    Jos golendos!
    Kang Suhar Mantap, salam salam nggo keluarga Pnironan

  56. Saryan Dipakarya jr
    Mei 05, 2009 @ 23:10:49

    Critane, nyong mbene weruh nggon kiye Kang, mau pas lagi kerja.
    Eh keterusan, nyong tanggane kidul, Bagoran.
    Kayonge uripku tambah smangat 25 jam sehari 8 hari dlm sminggu!
    Gara2 weruh bloge Njenengan.
    Dismangati maning Kang… Nyong tek nunut ngiub ben dina ulih mbok?

  57. ImamS
    Jun 26, 2009 @ 07:08:55

    Walah jan kang, kepenak banget kuwe nek bisa mampir umaeh rika. Njagong nang kursi empuk trus diwei pacitan karo wedang kopi.
    Angger wis wareg gari klekaran nang ngisor kayane anyes ya. Hehehe….

  58. kang Suhar
    Jul 11, 2009 @ 03:14:21

    @Kang Yant Dipakarya, pada baen, inyong bareng ketemu rika juga dadi semangat. Langka ana makhluk kaya rika.. raga Jakarta jiwa tetap Bagoran.. hahaha.. :))
    @Kang Imam mangga2 sing kepenak bae. Bebas arep ngapa bae, apamaning sing due umah jarang bali.πŸ™‚

  59. aip ersanto
    Nov 03, 2009 @ 20:36:35

    πŸ™‚πŸ™‚ wae lah

  60. Haryanto Bumen Bae
    Nov 04, 2009 @ 05:46:23

    :dπŸ™‚πŸ™‚

  61. muzt boement
    Nov 10, 2009 @ 01:24:49

    Kula nuwun…..

  62. rio
    Des 02, 2009 @ 17:53:57

    suwene ora tau tilik blog……

    >>pada bae Kang Rio, aku be ora tau kober mbukak. Mudah2an ngesuk2 mandan kober.

  63. muzt boement
    Jan 07, 2010 @ 02:24:17

    Nyelang sofa ne dah go nglurusna geger, tes bli nonton calung kye aring miring ngulon…?
    Ngantuke pol

  64. buyarwinarso
    Jan 26, 2010 @ 01:09:56

    Kulo nuwun Wong Peniron… sakderengipun saget sowan secara langsung, nyuwun sewu kulo sowan wonten ing website panjenengan…

    Mohon doa restu panjenengan khususon, dan warga Peniron pada umumnya, atas niat saya mencalonkan diri dalam Pilkada Bupati-Wakil Bupati Kebumen 2010-2015 mendatang.

    Kepada para tetamu KomPeni’s, kami juga memohon doa restu untuk pulang kandang, mbangun Kebumen. Insya Allah. Amin.

  65. Suhar
    Jan 28, 2010 @ 13:07:13

    @Pak Buyar, monggo Pak. Kehormatan bagi wong Peniron bisa dirawuhi Panjenengan. Kalo ada waktu, mohon bisa diagendakan tindak-tindak wonten Peniron.

    Mudah2an Alloh SWT meridhloi dan mengabulkan niat Pak Buyar menjadi Kebumen 1.

  66. muzt boement
    Jan 29, 2010 @ 22:53:01

    arep ndayoh ndilalah ana tamu juga, mangga pak buyarwinarso.

    menawi niat iklas mbangun kebumen tercinta,kulo ndukung mugi2 dados pemimpin kebumen?

    Dongane ikhlas ora Kang Muzt? Ora diembel2i kaos karo sangu mbok??πŸ™‚

  67. muzt
    Feb 05, 2010 @ 08:36:24

    Hahaha ana-ana bae, ya ikhlas kang walaupun ora olih kaos juga???

    bener Kang. Ndongakna karena diwei kaos malah dadi ora ikhlas ya?πŸ™‚
    Nek aku ndongakna moga2 gelem mbantu perpustakaan Erha.. Hehe

  68. S Gayodh K
    Mar 20, 2010 @ 08:10:55

    Assalamualaikuuuuuuuuum…..
    bet akeh tamu toh… lah kuwe nduwur ana tamu beten… pak Buyar Winarso priyayi saka kebumen sing mpun sukses teng kota…. ndi tamune sing esih anget maning…

    Nyong nampani karo nyuguh bae.. Mangga Kang, mlebet pawon.. :))

  69. S Gayodh K
    Mar 20, 2010 @ 08:12:02

    Pak Suharyanto Jetis Bae

  70. gendoet
    Apr 09, 2010 @ 16:33:23

    Asslmlkum…….
    nyuwun sewu kulo ajeng mampir nopo enten tiange….salam kanggo tiang2 sing pun absen teng mriki…

  71. budi bakul tahu
    Mei 06, 2010 @ 17:14:44

    aku wis suwe banget ora dolanan Blog.. ya punten bae mbene tilik kiye.. pada slamet kabeh tuli?

  72. Kang Suhar
    Mei 07, 2010 @ 13:47:33

    #Kang Gayodh, Suharyanto sapa si?
    #Kang Gendut: Matur nuwun Kang.. Sering2 mampir mbok ketemu sing due umah..πŸ™‚
    #Kang Budi: Matur nuwun esih gelem tilik. http://www.ghostworld.us oke temenan..

  73. bagongrasmanto
    Jun 23, 2010 @ 05:28:15

    nderek langkung pade,nunut medang
    …….

    MONGGO KANG RASMAN.. Ngapurane ora macit, biyung bocah urung bali meng tegal..πŸ™‚

  74. Muzt_Watucagak
    Mei 06, 2011 @ 00:30:45

    Tilik dulur lanang lakh…

  75. Suhar
    Mei 14, 2011 @ 15:11:42

    Haha.. maap kang Muzt. Ana tamu malah dijor klowor. Maklum sing due umah genah pengangguran banyak acara dadi mayeng-mayeng bae…

  76. Muzt
    Jun 25, 2011 @ 19:05:09

    Mayeng-mayeng angger anu benr ya ora apa2, pentinge kelingan dalan bali hahaha

  77. cah baguzt
    Nov 07, 2011 @ 12:53:15

    Sepi nyenyet…

  78. hariebumen
    Nov 07, 2011 @ 14:32:16

    Wis dadi wong tua Kang. hehe.. ngenteni generasi penerus kok ora muncul-muncul..

  79. muzt_peniron
    Nov 07, 2011 @ 14:39:59

    Kue pak guru kang kon nerusna :DΡ’Ξ΅Ρ’Ξ΅:DΡ’Ξ΅Ρ’Ξ΅:D

    Inyong anu ora teyengan kaya rika dah.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: