Sedulur, seandainya inyong dolanan internet anggo PC kayane blog kiye ora merana kaya siki. Seandainya ora ana Fb, kayane blog kiye mandan kerep ditiliki.

Tapi apa daya, garep genti gambar bae ora bisa. Tapi wis tek nawaetuni, blog kiye garep genti jeneng dadi KomPeni’S. Gambar nyusul, britane ya nyusul nek wis nyekel layar gede. Kiye mung pengumumukan tok.

Selamat taun baru 2010.

Salam, Bersatu kita kompak, Bertemu kita ngapak!